Žít ze světla, pránická výživa - Breathariánství

Přejít na obsah

Žít ze světla, pránická výživa - Breathariánství

Hlubinná regresní terapie - Petr Charvát
Published v Doporučuji · 4 Prosinec 2016
Hlubinná regresní terapieSlyšeli jste o tom, že člověk může žít bez jídla? Neslyšeli a myslíte si, že je to nesmysl. Potom toho stále ještě moc o našem světě a lidské bytosti nevíte, a proto vám doporučuji zhlédnout následující dokumenty v pořadí, ve kterém jsem je sem vložil, a kdo ví třeba rychle změníte názor.
První německý dokument Žít ze světla (Délka 1hod10min.) je prvotinou na toto téma a popisuje několik lidí Breathariánů z různých koutů světa, kteří přešli tzv. "na Pranu", začali žít pouze z čisté energie a opustili konzumaci pevné stravy. V dnešním světě je takových lidí již okolo 50 000 a toto číslo stále roste.
Viliam Poltikovič, známý český režisér, natočil v roce 2015 dokument Žijeme z energie, jsme energie (Délka 1hod22min.) o několika Breathariánech i z České republiky a o jejich zkušenostech s pránickou výživou. Posledním příspěvkem v této kategorii je přednáška, na kterou zavítal Henri Monfort jeden z několika známých popularizátorů a propagátorů pranické výživy (sám již cca15 let Breatharián) pod záštitou Jaroslava Duška, který sám v tomto směru výrazně přispěl k šíření osvěty v České republice. Přednášku Henriho Monforta (Délka 2hod46min.) velmi doporučuji také zhlédnout.

(Pro přehrání videa klikněte na obrázek)



Návrat na obsah